ANKARA / KEÇİÖREN - İncirli Şehit Furkan Yayla Anadolu Lisesi

May

Gençlik Festivaline Davetlisiniz

May

Denizli İlinde düzenlenen turnuvada okulumuz Softbol Kız Takımı Türkiye 4. sü olmuştur.

Nis

eTwinning projemiz National Night of the Classical High School 'da İtalya'dan 342 İtalya dışından 14 okulun gerçekleştirdiği etkinlikler okulumuzda proje danışman öğretmeni Cahide Keskin rehberliğinde gerçekleştirilmiştir.

Nis

Okulumuz öğretmenleri rehberliğinde 10/A-10/C-10/E sınıfları öğrencileri Tulumtaş Mağarası Gezisi düzenlemişlerdir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin açılışının 140. Yıldönümü dolayısıyla okulumuzda tören yapıldı.

Nis

Okulumuzda Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından görevlendirilen İtfaiye Eri tarafından okulumuz idarecileri, öğretmenleri ve öğrencilerine itfaiye ekiplerinin görev ve yetkileri hakkında bilgi verilmiştir. Ayrıca uygulamalı olarak bazı öğretmenlerimiz yangın söndürme tatbikatı uygulamıştır.

Nis

Ankara İl AFAD Eğitim Biriminden Filiz Alan tarafından afet bilincinin oluşturulması amacıyla okulumuz öğrencilerine Afet Hazırlık Eğitimi verilmiştir.

Nis

İtalya, İspanya kurucu ortaklı Türkiye, Yunanistan, Almanya, Fransa, Hırvatistan ve Romanya'nın üye olarak katıldığı eTwinning projesinde okulumuz 11-İ öğrencilerinden Erim Sefa Öznataş, Aslı Nur Ballı, Beren Su Ergür İtalya Dışı Okullar Çizgi Roman Yarışmasında 1. olmuştur.

Nis

eTwining ,Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur. İletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek ,paylaşmak; kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için , Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele yönelik bir platform sunmaktadır.

Bu kapsamda okulumuzda bu yıl ilk kez eTwining projesi uygulanmaya başlanmıştır .İtalya'nın kurucu ülke olduğu projede Fransa, İspanya, Yunanistan, Hırvatistan, Almanya, Romanya'dan çeşitli okullar katılmaktadır.  National Night of Classical High School 2024 adını taşıyan projede antik dünyaya ait farkındalığın arttırılması ve tanıtılması amaçlanmaktadır .Projede okulumuz Yunanistan'dan Megalopolis Lisesi ile ortak konu üzerinde çalışmalar yapmaktadır.

Mrt

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen geziye okulumuz öğrencileri katılmıştır.

Ragbi Erkek Takımımız düzenlenen özel turnuvada Ankara Şampiyonu oldu

Şbt

10. sınıf öğrencimiz Emine Koç Kırşehirde düzenlenen Muay Thai Türkiye Şampiyonasında +67 sikletinde 3. olmuştur.

Okulumuz Futsal Takımı İlçe Okul Sporları Turnuvasında Yarı Finalde

Ock

Okıl Futsal Takımımız Farabi Anadolu Lisesi'ni ön eleme maçında 9-0 yenerek çeyrek finale çıkmıştır.